kitsejuustu salat
paaripäevase mälu järgi panen kirja ühe hirmhea retsepti, mis pidavat pärinema Bocca gurmeeköögist.
taldrikule piserdada veinibalsamit (mingi salsa värk) ja sinna peale (otse taldrikule) rebida suu-ja meelepärases koguses salatilehti. rohelisele poolitada kirss-tomateid.
vahepeal röstida röstsai, sinna peale asetada kitsejuustu medal (~1cm paksune viilakas) ja pista ahju seniks kuni juustuviil hakkab sulama ja muutub kuldpruuniks.
seni kuni kits ahjus, röstida männiseedriseemneid (? või kui need pole söödavad, sobivad kindlasti ka mõned muud seemotškid :)) ja puistada röstitud seemned salatikule. ja et väga kuivaks asi ei jää, segada kokku vinegreti-kaste (veiniäädikas, oliiviõli).
sai ja kits ahjus valmis, asetada küpsetis salatiku peale ja kõige tipuks üks lusikatäis murakamoosi juustule.
mnjämma. MNJÄMMA.
(krt. neelud hakkasid käima)
taldrikule piserdada veinibalsamit (mingi salsa värk) ja sinna peale (otse taldrikule) rebida suu-ja meelepärases koguses salatilehti. rohelisele poolitada kirss-tomateid.
vahepeal röstida röstsai, sinna peale asetada kitsejuustu medal (~1cm paksune viilakas) ja pista ahju seniks kuni juustuviil hakkab sulama ja muutub kuldpruuniks.
seni kuni kits ahjus, röstida männiseedriseemneid (? või kui need pole söödavad, sobivad kindlasti ka mõned muud seemotškid :)) ja puistada röstitud seemned salatikule. ja et väga kuivaks asi ei jää, segada kokku vinegreti-kaste (veiniäädikas, oliiviõli).
sai ja kits ahjus valmis, asetada küpsetis salatiku peale ja kõige tipuks üks lusikatäis murakamoosi juustule.
mnjämma. MNJÄMMA.
(krt. neelud hakkasid käima)
<< Home